Начало

Статии на д-р Карачоров, в които се засягат проблемите, симптоматиката, необходими изследвания и лечения, относно конкретното заболяване.

Виж повече

Списък с някои от по-често срещаните сиптоми, при появата на които е желателно да се консултирате с лекар уролог

Виж повече

Обратна връзка и мнения на пациенти на д-р Карачоров. Всеки има своята лична история свързана с дадено заболяване.

Виж повече

Автобиография на д-р Карачоров, където можете да се запознаете с неговите професионалните обучения и специализации.

Виж повече

Д-р Костадин Карачоров

Редовните профилактични прегледи и отговорността към собственото здраве са най-добротo отношение на човек към своето тяло. Така често се открива дадено заболяване в по-ранен стадий, което спомага за по-бързо и по-ефективно лечение. Яжте плодове и зеленчуци, пийте лимонов сок с мед както и повече вода. Всеки мъж над 40 години трябва да си прави веднъж годишно профилактичен преглед при уролог.

Д-р Костадин Карачоров – yролог, Urolog BG
Урологична клиника

Урологичната клиника е специализирана и работи главно върху инфекциите на пикочополовата система при мъжете и жените. Приоритет на клиниката е хроничния простатит лекуван безуспешно в продължение на месеци и години. Клиниката е оборудвана със съвременна апаратура. Лекарите са с необходимата квалификация и езикова подготовка.

Микробиологичните изследвания се извършват във високоспециализирани лаборатории от хабилитирани лица. Венозните назначения и лазерната рефлексотерапия се правят ежедневно амбулаторно. Осигурява се настаняване в хотел за дните необходими за лечение. В продължение на десет дни се провежда лечение с венозни антибиотици и лазерна рефлексотерапия. На десетия ден се прави първата апликация в простатната жлеза. След десет дни втората и след още десет дни третата апликациа. Така се осигурява едно трайно излекуване от инфекция на простатната жлеза. Интрапростатните апликаци извършват прочистване на каналчестата система в простатната жлеза. Образуваните калцификати се премахват.

Клиниката има над 25 годишен опит в лечението на хроничните инфекции на пикочополовата система като простатит, уретрит, цистит, епидидимит, орхит, стерилитет и ериктилна дисфункция. Висококвалифицираните прегледи, както и високоспециализирани микробиологични изследвания ни осигуряват добри резултати.

На болните се осигурява проследяване в продължение на една година.