Пациенти

Пациенти

Мнения на пациенти на д-р Карачоров:

Ние сме младо семейство от Хасково. След няколко години неуспешни опити да имаме дете, решихме да пробваме чрез ин витро. Всичко мина успешно и aз бях щастлива, но радостта ми беше до петия месец. Направих спонтанен аборт.

По настояване на моя съпруг се консултирахме с д-р Карачоров. След направения преглед и микробиологични изследвания се установи, че и двамата имаме Уреаплазма уреалитикум и Хламидия Трахоматис. Проведохме пълен курс на лечение. Контролните изследвания бяха отрицателни. Надяваме се сега вече всичко да бъде наред. Съветвам всички двойки, преди да започнат процедурата ин витро, да си направят много пълни микробиологични изследвания на половата система.

Благодарим на Д-р Карачоров.

Казвам се Реджеп и съм на 41 год. Преди две години закъсах. Внезапно половата система спря да работи. Както се казва лоша работа за един мъж. Обиколих сума ти специалисти. Направиха ми сума ти изследвания. Навсякъде отговора беше един – изследванията показват, че ти няма нищо. И специалните хапчета, които вдигали самолета не можаха да ми помогнат.

След ровене в интернет попаднах на кабинета на д-р Карачоров. Бях се отчаял напълно. Д-р Карачоров ми направи обстоен преглед и пълни изследвания. И откри наистина причината за моето заболяване – не била в половата система, а в друг хормон, изпрати ме в Ендокринологична клиника при проф. Каменов. Професорът ми изписа хапчета, които намаляват този хормон. Само след няколко дни се възвърнах половата сила напълно.

Благодаря!

Двадесет години обикалям специалисти във Варна и София с оплаквания за често уриниране, парене при уриниране, дискомфорт в половата област. Напоследък получих болки в гърдите, кашлица и храчки. Навсякъде изследванията бяха отрицателни, вкл. и от секрет / храчка, отрицателна беше пробата и за tbc.

Д-р Карачоров ме прегледа и направи пълни микробиологични изследвания на половата система. Откри се масова инфекция от Хламидия и Стафилококус хемолитикус. След проведеното лечение с венозен антибиотик и физиотерапия всички оплаквания изчезнаха, вкл. и тези от белия дроб. Разбрах, че най-важното нещо е да се направят точни изследвания.

К. Л.

Преди 40 години уролозите ми казаха, че имам хроничен цистит. Дълги години се лекувах с антибиотици, правих кални бани. Накрая лекуващият уролог ми каза направо, че това заболяване не се лекува. Най-добре да не създавам семейство. Така и стана.

От няколко години получих изпускане по малка нужда. Като наближа водата пред Централни хали и се изпускам. Уролозите ми казват – простатната жлеза е малка, не е за операция. Един приятел препоръча д-р Карачоров. След изследването се откриха хламиди и някакви други паразити. Докторът ми проведе лечение с антибиотици през вената и три инжекции в простатната жлеза. Най-голямото чудо беше, че спря изпускането. Три пъти ходих до водата при Централна баня, никакво изпускане! Изчезнаха и другите оплаквания. На Карачоров казах – ти не си доктор, ти си лечител!

Петров, София

Дълги години си имам оплаквания от половата система. Парене по канала след еякулация, дразнене при уриниране, болки и дискомфорт. В Бургас ми правиха повече от 10 микробиологични изследвания – нищо. Въпреки че не се откриваше нищо особено, пиех различни антибиотици. Подобрение никакво. Напоследък нещата се затегнаха много. Не зная дали на някой му се е налагало, с такива оплаквания, да кара кола на растояния стотици километри. Не може да спираш, когато си искаш за уриниране. Ужас!

От интернет научих за д-р Карачоров от София. Прегледа ме човека – за пъви път както трябва. Направи микробиология на секрети от половата система. Резултатът – хламидия. Обясни ми, че може да получа и усложнения от тази бактерия – бронхопневмония, възпаление на очите и ставите. Трябвало сериозно лечение – венозни системи, нагревки. Нямах време, трябваше да пътувам в чужбина. Честно казано не повярвах много на доктора. За зла участ, обаче нещата много бързо се влошиха. Започнах да кашлям, вдигнах температура. От рентгеновата снимка излезе, че развивам бронхопневмония. Лекарят с основание ми предложи лечение в болница. Отказах и след три часа вече бях в София при д-р Карачоров. Проведох лечение с венозен антибиотик срещу хламидията. На следващия ден нямах кашлица, температурата спадна. Всички оплаквания отзвучаха. Сега пътувам по пътищата и се радвам на живота.

В. М.